Verkooppartner Remarketed

Remarketed gelooft in de circulaire economie, waar vroeger alles nieuw moest zijn, geloven wij er in dat onze aanbiedingen klaar zijn voor een tweede ronde, goed voor het milieu en uw portemonnee. Ons team bestaat uit ervaren inkopers, verkopers technici en IT personeel die al jaren werken aan de beste service en prijs kwaliteit voor onze klanten. Doordat we zelf veel kennis en ervaring in huis hebben kunnen we uitstekend van dienst zijn.

Waarom Remarketed?

Een Apple device refurbishen doe je niet zomaar. Bij Remarketed werkt een team van meer dan 20 experts elke dag samen om elk device een tweedekans te geven. Wij stellen ze graag aan je voor. Of kom langs bij een van onze locaties.Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken? Neem contact met ons op of kom langs in één van onze winkels.

Alle producten van Remarketed

Garantie & retourvoorwaarden

Een device moet, volgens de wettelijke garantie, voldoen aan de verwachting die je ervan hebt. Wel moet je het device op de juiste manier gebruiken. Wanneer het device dan binnen 2 jaar defect raakt, heb je volgens de garantie recht op gratis reparatie of een vervangend device. Zie op deze pagina de volledige garantievoorwaarden van remarketed.

Niet tevreden met het bestelde product? Op deze pagina lees je alles omtrent ons retourbeleid. Heb je vragen over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via info@remarketed.nl. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door de door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring. Bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Garantievoorwaarden

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken? Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer. Je kan ook langskomen in één van onze winkels.

  • E-mailadres: info@remarketed.nl
  • Telefoonnummer: +31 85 208 5206
  • Van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur
  • KvK-nummer: 75218429
  • Btw-nummer:NL860192039B01
  • Industriepark 5 d 9351PA Leek

Bekijk onze producten