Verkooppartner Profilec

Profilec Electro & Cooking is een groeiend familiebedrijf in Brugge dat gespecialiseerd is in de verkoop, herstelling en installatie van huishoud- en keukentoestellen, tv en audio. Sinds 2014 is er ook volwaardige kookshop geïntegreerd in de showroom.

Waarom Profilec?

Profilec Electro & Cooking is een groeiend familiebedrijf in Brugge dat gespecialiseerd is in de verkoop, herstelling en installatie van huishoud- en keukentoestellen, tv en audio. Sinds 2014 is er ook volwaardige kookshop geïntegreerd in de showroom. Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken? Neem contact met ons op of kom langs in één van onze winkels.

Alle producten van Profilec

 

Garantie & retourvoorwaarden

Jouw vakman biedt je altijd de wettelijke garantie van 2 jaar op jouw toestel. Is jouw toestel defect binnen de termijn van 2 jaar? Dan is de herstelling gratis indien het defect binnen de garantievoorwaarden valt. Bel je vakman, mail of spring eens binnen in je winkel om jouw toestel te laten herstellen. Jij en je vakman bekijken of je toestel nog te herstellen valt, jullie bekijken de herstellingstermijn en wanneer je je toestel terug kan afhalen of misschien kan het wel gewoon terug opgestuurd worden. Connect+ heeft een eigen hersteldienst. Dit betekent dus dat hij of zij ook de herstelling zelf kan uitvoeren of bij je thuis kan komen uitvoeren als dat nodig is. Grote of moeilijk te verplaatsen toestellen (grote huishoud toestellen of grote TV-toestellen) kunnen bijvoorbeeld na afspraak thuis gerepareerd worden.

Zie op deze pagina de volledige garantievoorwaarden van Profilec.

Je had liever een ander kleurtje, je besluit een ander toestel te kopen, je had iets anders in gedachten? Wat de reden ook is, je kan je toestel uiteraard retourneren. Ontdek de voorwaarden voor retours op deze pagina. Binnen 14 dagen nadat je online aankoop is geleverd, kan je het toestel terugsturen.

Garantievoorwaarden

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken? Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer. Je kan ook langskomen in één van onze winkels.

  • E-mailadres: online@PROFILEC.be
  • Telefoonnummer: +32 50 32 01 54
  • Van maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur
  • Btw-nummer:BE0474642576
  • Monnikenwerve 9, 8000 Brugge

 

Bekijk onze producten