Verkooppartner Jorshop

JorShop is de webshop van het erkende reparatiebedrijf JorPhone. De toestellen zijn vakkundig en uitgebreid gecontroleerd op alle mogelijke punten. In elke iPhone zit een uitstekende batterij. Mocht er iets niet goed of helemaal niet werken, dan zal dit vervangen worden met originele onderdelen. De toestellen zijn dan zo goed als nieuw. Omdat ons reparatiebedrijf al bijna 10 jaren zijn sporen verdiend durven wij garantie op onze toestellen te geven. JorShop biedt jou refurbished en nieuwe Apple producten aan voor een aantrekkelijke prijs. Maar nog veel belangrijker is de zekerheid van een kwalitatief product.

Waarom Jorshop?

JorShop biedt jou refurbished en nieuwe Apple producten aan voor een aantrekkelijke prijs. Maar nog veel belangrijker is de zekerheid van een kwalitatief product. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn al bijna 10 jaar werkzaam in de Apple reparatie branche en leveren uitstekende service.

Alle producten van Jorshop

Garantie & retourvoorwaarden

JorShop is de webshop van het erkende reparatiebedrijf JorPhone. De toestellen zijn vakkundig en uitgebreid gecontroleerd op alle mogelijke punten. In elke iPhone zit een uitstekende batterij. Mocht er iets niet goed of helemaal niet werken, dan zal dit vervangen worden met originele onderdelen. De toestellen zijn dan zo goed als nieuw. Omdat ons reparatiebedrijf al bijna 10 jaren zijn sporen verdiend durven wij garantie op onze toestellen te geven. Zie op deze pagina de volledige garantievoorwaarden van Jorshop.

Toch kan het zijn dat een toestel met normaal gebruik kapot gaat. Het zullen dan geen problemen door val-, stoot-, gebruik of vochtschade mogen zijn. Op onderdelen waarbij het gebruik van invloed is op hetslijtageproces, geven wij ook een garantie van 12 maanden. Hieronder vallen de batterij, het toetsenbord, de muis en de oplader. Heb je een toestel dat defect is? Neem eerst telefonisch contact op met ons reparatiepunt via 0299 - 39 71 49. Kom langs bij JorPhone in de Rijp het reparatiepunt van JorShop. De adresgegevens zijn De Volger 20 B De Rijp. Of je stuurt het toestel naar hetzelfde adres op via het retourformulier op de retourpagina.

Garantievoorwaarden

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken? Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer. Je kan ook langskomen in onze winkel.

  • E-mailadres: info@jorshop.nl
  • Telefoonnummer: 0299 - 39 71 49
  • Van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 18.00 uur
  • KvK-nummer: 75218429
  • Btw-nummer: NL856102258.B01
  • De Volger 20 B De Rijp

Bekijk onze producten