Verkooppartner Gobytes

Wij houden echt van Tech, maar niet van verspilling. Daarom hebben wij er onze missie van gemaakt om gebruikte IT hardware zoveel mogelijk opnieuw in te zetten bij consumenten en bedrijven. Draag jouw steentje bij aan een duurzamere wereld en koop Refurbished! Bij GoBytes vind je de beste prijs kwaliteit verhouding. Hieronder vind je meer informatie over onze Gobytes en onze Refurbished Producten.

Waarom Gobytes?

De gebruikte hardware uit het bedrijfsleven wordt vaak na de leaseperiode of afschrijvingstermijn vervangen door nieuwe hardware. Yousfi IT & Trading zet zich in om zoveel mogelijk van de hardware uit het bedrijfsleven opnieuw in te zetten op een zo milieuvriendelijke wijze, waardoor verspilling en milieuverontreiniging wordt gereduceerd. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel! Als u bij Gobytes koopt, dan koopt u niet alleen een kwalitatief hoogwaardige laptop, desktop, Smartphone, Tablet, Ram geheugen, Solide State Drive (SSD), Harddisk (HDD) of tablet maar draagt u ook uw steentje bij aan het milieu!

Alle producten van Gobytes

Garantie & retourvoorwaarden

GoBytes streeft naar een 9+ klantbediening en levering van de meest hoogwaardige hardware. Hierbij geven we 1 jaar garantie op alle verkochte apparaten via Gobytes.nl. Binnen de garantie valt de werking van de hardware met uitzondering van de accu, op de accu wordt een beperkte garantie van 1 maand aangeboden. Daarnaast geldt de garantie van 1 jaar niet op de Software zoals besturingssysteem. Gobytes is met haar team dagelijks bezig met het verwerven van kwalitatief hoogwaardige hardware tegen de meest gunstige prijs. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze aangeboden hardware en bieden daarom drie maanden garantie op de hardware (m.u.v. de accu). Zie op deze pagina de volledige garantievoorwaarden van remarketed.

Mocht u onverhoopt na aankoop toch technische problemen ondervinden met uw product, dan verzoeken wij u onderstaande RMA formulier volledig in te vullen. Wij verzoeken u dit formulier ook in te vullen als u binnen de wettelijke 14 dagen bedenktermijn uw product om welke reden dan ook wilt retourneren. Na ontvangst van het ingevulde RMA formulier zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Wij streven ernaar om binnen 7 dagen te reageren op uw RMA aanvraag.

Garantievoorwaarden

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken? Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer. Je kan ook langskomen in één van onze winkels.

  • E-mailadres: info@gobytes.nl
  • Telefoonnummer: +31851300652
  • Van maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur
  • KvK-nummer: 67697208
  • Btw-nummer: NL002262433B28
  • Helftheuvelweg 11, 5222 AV ‘s-Hertogenbosch

Bekijk onze producten