Verkooppartner Chapp

Sinds de oprichting in 2016 is Chapp het bedrijf waar u terecht kan voor de aan- en verkoop van uw refurbished Apple producten. Leuk weetje voor onze toekomstige Wikipedia pagina: Chapp is een samenvoeging Cheap Apple products. Ons belangrijkste doel is uw tevredenheid door de beste service.

Waarom Chapp?

Wij zijn Chapp, twee jonge energieke ondernemers in een levendige branche die graag alles op het gebied van klantbeleving uit de kast willen trekken. Zo stellen wij ons voortdurend vragen: Hoe kunnen wij u als klant een product aanbieden dat perfect aansluit op uw wensen? Hoe zorgen wij voor de beste nazorg bij het verkopen van onze producten? En zo nog veel meer vragen die bijdragen aan uw vertrouwen en plezier met uw aankoop. Reken maar, bij Chapp staat de klant op 1, op 2 en op 3.

Alle producten van Chapp

Garantie & retourvoorwaarden

Wij onderscheiden ons door het gebruik van speerpunten waarvan wij verwachten dat deze aansluiten bij de behoefte van u als klant. Allereerst: de Persoonlijke Benadering. U kunt altijd contact met Chapp opnemen via WhatsApp, per telefoon of per e-mail. Door onze laagdrempeligheid kunnen wij snel inspelen op uw vragen of klachten. Zo hopen wij uw vertrouwen te verdienen en te houden. Zie op deze pagina de volledige garantievoorwaarden van Chapp.

In tegenstelling tot concurrenten wordt nazorg door Chapp altijd zonder kosten verleend. U krijgt het product u verwachtte af te nemen en Chapp spant zich tot het uiterste in om uw verwachting in te lossen. Lukt dit niet meteen dan kunt u van ons uitstekende nazorg verwachten om u alsnog tevreden te stellen. Je krijgt 2 jaar garantie op de aankoop van de hardware en gratis retour bij reparatie.

Garantievoorwaarden

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken? Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.

  • E-mailadres: info@chapp.store
  • Telefoonnummer: 06-25202719
  • Van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur
  • KvK-nummer: 76479544
  • Charles Petitweg 35-4, 4827 HJ Breda

Bekijk onze producten