Alle verkooppartners

Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: een betere toekomst. We doen geen concessies als het gaat om jouw tevredenheid en hoe we met mensen, de natuur en onze maatschappij omgaan. En dat alles voor de scherpste prijs mogelijk. Oehoe wilt klanten gelukkig maken door de beste service en prachtige duurzame producten. We werken alleen met partners die zich bewezen hebben en zich richten op dezelfde doelen als wij.Zie hieronder alle verkooppartners:

Verkooppartner Remarketed

Remarketed gelooft in de circulaire economie, waar vroeger alles nieuw moest zijn, geloven wij er in dat onze aanbiedingen klaar zijn voor een tweede ronde, goed voor het milieu en uw portemonnee. Ons team bestaat uit ervaren inkopers, verkopers technici en IT personeel die al jaren werken aan de beste service en prijs kwaliteit voor onze klanten. Doordat we zelf veel kennis en ervaring in huis hebben kunnen we uitstekend van dienst zijn.

Meer info over Remarketed

Verkooppartner Gobytes

Wij houden echt van Tech, maar niet van verspilling. Daarom hebben wij er onze missie van gemaakt om gebruikte IT hardware zoveel mogelijk opnieuw in te zetten bij consumenten en bedrijven. Draag jouw steentje bij aan een duurzamere wereld en koop Refurbished! Bij GoBytes vind je de beste prijs kwaliteit verhouding.

Meer info over Gobytes

Verkooppartner Profilec

Profilec Electro & Cooking is een groeiend familiebedrijf in Brugge dat gespecialiseerd is in de verkoop, herstelling en installatie van huishoud- en keukentoestellen, tv en audio. Sinds 2014 is er ook volwaardige kookshop geïntegreerd in de showroom.

Meer info over Profilec

Verkooppartner Jorshop

JorShop biedt jou refurbished en nieuwe Apple producten aan voor een aantrekkelijke prijs. Maar nog veel belangrijker is de zekerheid van een kwalitatief product. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn al bijna 10 jaar werkzaam in de Apple reparatie branche en leveren uitstekende service.

Meer info over Jorshop

Verkooppartner Chapp

Wij zijn Chapp, twee jonge energieke ondernemers in een levendige branche die graag alles op het gebied van klantbeleving uit de kast willen trekken. Zo stellen wij ons voortdurend vragen: Hoe kunnen wij u als klant een product aanbieden dat perfect aansluit op uw wensen? Hoe zorgen wij voor de beste nazorg bij het verkopen van onze producten? En zo nog veel meer vragen die bijdragen aan uw vertrouwen en plezier met uw aankoop. Reken maar, bij Chapp staat de klant op 1, op 2 en op 3.

Meer info over Chapp