Op zoek naar product van top-kwaliteit,voor een betere prijs en met minder impact op onze milieu? Dan heeft oehoe.nl de oplossing voor jou: refurbished producten! Of je nu op zoek bent naar een iPhone 8 of een MacBook Pro omdat een refurbished product tot wel 60% goedkoper is, vind je bij oehoe.nl altijd de deal die bij je past.

Refurbished, duurzaam en betrouwbaar

 

Refurbished betekent in het Engels 'Gereviseerd'. In de IT- en computerwereld een bekende term die al langer wordt gebruikt voor producten die ná gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik.

Wij en onze partners zijn gespecialiseerd in het 'refurbishen' van tweedehands producten. Deze producten worden vervolgens door ons en/of onze partners gecontroleerd op defecten, uiterlijk en kwaliteit, binnen de hoge kwaliteitsnorm die wij hieraan stellen.
 

Meer waar, voor je geld

 

Omdat er zowel van binnen als aan de buitenkant van een product volledige renovatie plaatsvindt, heb je zeker in vergelijking met een tweedehands aankoop meer waar voor je geld. Ook is de 2 jaar garantie op je refurbished product een groot voordeel. Bij tweedehands heb je bijna nooit garantie, maar wanneer je bijvoorbeeld een refurbished smartphone, laptop of ander apparaat aanschaft geniet van garantie op verschillende soorten schade.

Betere prijs, beter voor het milieu

 

De voordelen van refurbished gaan veel verder dan een lagere prijs, een goede staat en de mogelijkheid op garantie. Het is ook een erg duurzame aankoop, aangezien refurbished producten niet direct bij het afval terechtkomen. Ze worden opgeknapt, opgeschoond en weer opnieuw gebruikt. Naast de beste prijs en de 1% die je via oehoe.nl schenkt aan een goeddoel. Draag je met een refurbished apparaat dus ook nog eens bij aan het milieu!