Wat zijn onze productcondities bij refurbished producten?

Tijdens het bestellen van een refurbished product maak je een keuze voor een productconditie. Een productconditie staat voor het cosmetische uiterlijk van het product. Wat je keuze ook is, het refurbished apparaat is altijd 100% technisch in orde. Dit komt door de uitgebreide inspectie van onze gecertificeerde partners waardoor we altijd de allerhoogste kwaliteit aanbieden.

Het voordeel van refurbished producten zijn de hoge kortingen die worden berekend. Soms loopt de korting op tot wel 60% of meer voor een zo goed als nieuw product. De voordelen van een refurbished product gaan echter nog verder dan een lagere prijs, hoge korting en een goede staat van het product. Het is ook een erg duurzame aankoop, aangezien gerenoveerde toestellen niet bij het afval terechtkomen. Ze worden opgeknapt, opgeschoond en naderhand opnieuw gebruikt. Naast geldbesparing draag je met een refurbished apparaat dus ook nog eens bij aan het milieu! Beter voor jou en beter voor de toekomst van onze wereld! Zie hieronder de verschillende refurbished condities:

Perfecte staat

Op het product zijn geen krassen zichtbaar dus het ziet er als nieuw uit. Voor tablets en telefoons is het scherm helemaal gaaf en zonder krassen. Technisch 100% in orde door gecertificeerde partners

Deze conditie is perfect omdat het product een nieuwe behuizing heeft, maar dat er wel gebruikte onderdelen in zitten. Het apparaat is door een van onze gecertificeerde partners zelf gereviseerd. Door de uitgebreide inspectie is het product altijd van de allerhoogste kwaliteit. Omdat het apparaat volledig nieuw is en 100% technisch in orde is geven wij dit ons het beste conditie cijfer. Denk hierbij aan een nieuwe batterij, toetsenbord, scherm etc om het product weer 100% in orde te maken.

 • Niet van nieuw te onderscheiden
 • Technisch 100% in orde
 • Minimaal 1 jaar tot 2 jaar garantie*

 

Refurbished smartphones

 

Zo goed als nieuw

Het product heeft minimale gebruikssporen. Het scherm is vrijwel krasloos en de krasjes op de behuizing zijn nauwelijks zichtbaar zijn.

Deze conditie is zo goed als nieuw omdat je vrijwel geen gebruikssporen ziet en het apparaat 100% technisch in orde is. Door de uitgebreide inspectie is het apparaat altijd van de uitmuntende kwaliteit.

 • Bijna niet van nieuw te onderscheiden
 • Technisch 100% in orde
 • Minimaal 1 jaar tot 2 jaar garantie*

 

Refurbished MacBooks

Licht gebruikt

Het product heeft enkele gebruikssporen. Het product kan lichte krasjes of hele kleine deukjes bevatten. Op het scherm kunnen zich lichte krasjes bevinden die je alleen ziet met een bepaalde lichtinval.

Deze conditie noemen wij licht gebruikt omdat je op de behuizing en het scherm lichte gebruikerssporen ziet. Naast de lichte uiterlijke sporen merk je niks van de prestaties omdat het product 100% technisch in orde is en aanvoelt als een nieuw product. Door de uitgebreide inspectie is het apparaat altijd van goede kwaliteit en voorzien onze partners jou van een lange garantie.

 • Enkele gebruikerssporen
 • Het scherm heeft hele kleine krasjes
 • Technisch 100% in orde
 • Minimaal 1 jaar tot 2 jaar garantie*

 

Refurbished monitoren

Zichtbaar gebruikt

Het product is zichtbaar gebruikt. Er zitten krassen op de behuizing, mogelijk ook op het scherm en eventueel een deuk op de hoeken van het apparaat.

Deze conditie noemen wij zichtbaar gebruikt omdat je op de behuizing en het scherm duidelijke gebruikerssporen ziet. Een prima keuze als je het uiterlijk van het product minder belangrijk vind maar dat je wel de garantie hebt dat het product technisch 100% in orde is.

 • Duidelijke zichtbare gebruikerssporen
 • Geen hinderlijke maar wel zichtbare krassen op het scherm
 • Technisch 100% in orde
 • Minimaal 1 jaar tot 2 jaar garantie*

 

Windows laptops

Zwaar gebruikt

Het product is zwaar gebruikt wat is terug te zien in duidelijke diepe gebruikerssporen zoals significante krassen in het scherm en deuken in de behuizing. Het product werkt naar behoren alleen heeft veel uiterlijke schade.

De zwaar gebruikte conditie is voor ons de laagste conditie klassen omdat het product meerdere duidelijke diepe gebruikssporen heeft zoals krassen en deuken. Het product werkt helemaal naar behoren alleen heeft veel uiterlijke schade. Bij Oehoe vinden wij het belangrijk dat alle producten 100% werken, als dit niet het geval is dan zullen deze producten niet op onze website worden aangeboden. Omdat we circulariteit ook zeer belangrijk vinden willen we deze laagste conditie ook aanbieden op onze website om voor deze producten ook nog een tweede leven te realiseren.

 • Zware gebruikerssporen
 • Diepe krassen in het scherm en deuken in de behuizing
 • Technisch 100% in orde
 • Minimaal 1 jaar tot 2 jaar garantie*

 

Refurbished iPads