Als je Oehoe kiest ben je onderdeel van een positieve beweging om de wereld beter achter te laten dan je het aantreft. We zijn overtuigd dat we het online winkelen kunnen veranderen, door bij elke aankoop 1% van onze winst af te staan aan een goed doel wat jij kiest.

Vogelbescherming

 

De vogelbescherming gelooft in een wereld waarin ruimte is voor vogels en natuur, waar mensen volop van kunnen genieten. Wij als Oehoe willen natuurlijk ook vrij rond kunnen vliegen. Wil je daar een steentje aan bijdragen? Je kunt het goede doel selecteren bij het afrekenen.

Bezoek de Vogelbescherming

Het Rode Kruis

 

Vanaf het allereerste moment dat het coronavirus opdook, zetten de Rode Kruis zich vrijwilligers wereldwijd en in Nederland keihard in om kwetsbare mensen te helpen. Het einde van de crisis is nog niet in zicht en het Rode Kruis blijft hulp bieden zolang het nodig is. Daar hebben ze jouw steun voor nodig. Want zonder jou is het Rode Kruis nergens.


Bezoek het Rode Kruis

Wereld Kanker Onderzoek Fonds

 

De droom en ambitie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. Je kunt ze samen met ons helpen!Bezoek de website